Skip Navigation Links
Kurmancî
سۆرانی
Svenska
Skip Navigation Links
Start
FKKS
Aktuel
Video - Foto
Medlemsföreningar
Kontakt
Länk
Arkiv
Skip Navigation Links
 
ANNONS:Vi söker föräldrar och familjer som vill medverka i en ny tv-serie om föräldraskap!
2013-08-23 20:00
fkks
info@fkks.se
Har du tankar om hur underbart och svårt det är att vara förälder eller barn? Skulle du kunna tänka dig att dela med dig av din vardag, dina erfarenheter och ditt familjeliv i ett tv-program?

Vi letar särskilt efter familjer med erfarenhet av någon form av funktionsnedsättning eftersom vi är trötta på den ensidiga mediebilden av människor med funktionsnedsättning. I den här serien fokuserar vi på det som förenar och diskuterar ämnen som är intressanta för alla som är föräldrar. Vi välkomnar dessutom GÄRNAfamiljer med olika sorters etniskt ursprung.

Lever du i en familj som inte ser ut som en traditionell kärnfamilj? Eller står inför ett uppbrott, att försöka börja om i livet. Eller ska två familjer bli en ny? Har du lust att berätta om stora och eviga ämnen som livsval, könsroller och hur vi har det med våra barn?

UR producerar under 2013 en serie som ska ge kraft och kunskap till föräldrar om allt som rör relationer och familjeliv, hur de än ser ut. Vi vill göra en serie där många röster hörs – barns, pappors, mammors, oavsett ålder! Barn till någon är man ju hela livet. Och förälder även till vuxna barn. Premiär januari 2014.

Intresserad?
Maila: familjen@ur.se
Ring: 08 – 784 45 98 eller 070 – 84 15 497

PER KARLSSON
RESEARCHER
PER KARLSSON
RESEARCHER

Mobil: 070 - 84 15 497 Direkt: 070 - 84 15 497

Sveriges Utbildningsradio AB, 105 10 Stockholm
Besöksadress: Kunskapshuset, Oxenstiernsgatan 34

www.ur.se urplay.se kunskapskanalen.se