Skip Navigation Links
Kurmancî
سۆرانی
Svenska
Skip Navigation Links
Start
FKKS
Aktuel
Video - Foto
Medlemsföreningar
Kontakt
Länk
Arkiv
Skip Navigation Links
 
Newroz - 2018
2018-03-07 13:00
fkks
info@fkks.seKurdiska riksförbundet har den stora äran att få välkomna Er till årets Newroz-firande. Vi vill fira in våren och det nya året tillsammans med Er! Den 24 mars, klockan 18.30, välkomnar vi Er till Blåhallen i Stockholms stadshus.

I år har vi återigen det stora nöjet att kunna arrangera vårt årliga Newroz-firande i en av Stockholms mest anrika lokaler, nämligen Blåhallen i Stockholms stadshus. Vi vill, tillsammans med Er, skapa en oförglömlig afton i hoppets och glädjens tecken.

Kvällen kommer bjuda på musik från artister och DJ, en massa dans och tal från landets ledande politiker. Kurdiska barn- och ungdomsföreningen, Komciwans dansgrupp, kommer att uppträda ackompanierat med dahol och zirne.

Artister och DJ för kvällen är:
Fate
Hacî Zaxoyî
Shnå Ahmadi
DJ Waicy

Konferencierer:
Hêlîn Sönmez
Tara Azizi
Mardin Hêja Baban

Plats: Blåhallen, Stockholms stadshus
Datum: 24 mars, 2018
Tid: 18.30 - 01:00
Inträde: 300 kr (barn upp till 15 år, 150 kr)

Köpa biljett: SWISHA till nummer 123005 3330.

OBS!
- För köp till EN person: Ditt namn kommer att skrivas upp på gästlistan när din Swish-betalning har mottagits. Ditt namn kommer att bockas av vid dörren mot uppvisad legitimation.

- För köp till FLER än en person: Skriv namnet på den/de personer som inbetalningen avser i meddelanderutan förutom dig själv. Om inte alla namn som du betalar för får plats i meddelanderutan (max 50 tecken per Swish-överföring) kan du göra ytterligare en inbetalning med resterande namn. Namnen kommer att skrivas upp på gästlistan och bockas av vid dörren mot uppvisad legitimation.

Man kan även köpa biljetter vid dörren.

* Det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck.

* Det finns möjlighet att köpa smörgåsar, kaffe, te, läsk och dryck i baren.

För mer information, mejla till info@fkks.se.